Word de persoon die je wil zijn!

Hoe ben ik hier gekomen

Ik ben opgegroeid in een gezin met verslavingsproblematiek. Ik nam de taak op om voor mijn familie te zorgen en ontdekte dat het net zo belangrijk is om voor mezelf te zorgen. Best pittig. Maar dit heeft mij gevormd en bijgedragen aan mijn missie, om er zelf het beste van te maken en om ook anderen daarbij te helpen.

Ik leef heel bewust volgens mijn waarden en dat is ook een belangrijk onderdeel van mijn kracht. Maar hoe sterk je je ook voelt en gedraagt, soms is het teveel. Dan lukt het even niet meer om de juiste weg te zien. Ook ik heb dit zo ervaren. Toen ik midden in het leven stond, kreeg ik te maken met een burnout. Dat was een moeilijke periode, maar ook een mijlpaal. Ik heb er veel van geleerd!

Ik kwam in contact met de Landelijke Stichting voor Ouders en Verwanten van Drugsverslaafden (LSOVD). Zij organiseren gespreksgroepen voor familieleden van verslaafden. Het doel is om hen weerbaarder te maken, door lotgenoten met elkaar in contact te brengen en uitleg te geven over verslaving.
Na een jaar als deelnemer heb ik 7 jaar een gespreksgroep geleid. Hierdoor he
b ik trainingen gevolgd  in o.a. weerbaarheid, rouwen en familie-opstellingen. Door anderen te helpen met mijn ervaring, heb ik de ellende uit mijn verleden kunnen omzetten in iets positiefs.  

In 2016 heb ik de training tot Co-Active Coach afgerond en inmiddels is heb ik al een aantal jaar mijn eigen coachpraktijk. Iets waar ik enorm trots op ben!

Denk jij dat ik jou kan helpen of heb je een vraag?
Neem dan contact met me op, zodat we dit samen kunnen ontdekken.

Echte kracht komt niet voort uit fysieke mogelijkheden. 
Het komt voort uit een ontembare wil.

Contact

LaRijn Coaching & Advies
Wendy Lampe-van Rijn, CPCC
 
Reigersbekstraat 2
5143 CG Waalwijk
06-28704812
wendy@larijn.nl