Word de persoon die je wil zijn!

Werkwijze en tarieven

Laten we starten met een kennismaking. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat jij het gevoel hebt dat ik jou kan helpen. Een succesvol coachingstraject is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Daarom bied ik een gratis en geheel vrijblijvende proefsessie aan. Hierin kun je ervaren wat mijn manier van coachen is en of dit je aanspreekt. 

Kom je aan boord? Dan spreken we elkaar 1 uur per 2 weken. Tijdens de coachingsessies krijg je nieuwe inzichten. In de periode tussen de sessies ga je dit in de praktijk brengen.

Mijn ervaring is dat klanten 6 sessies nodig hebben, voor een blijvende verandering in gedrag en mindset. In de 6e sessie evalueren we dan het coachingstraject. Heb je eruit gehaald wat je wilde, of  wil je nog wat dieper? Misschien heb je zelfs wel onverwachte zaken ontdekt, waar je ook mee aan de slag wil.

Ik bied een startpakket aan van 6 sessies voor € 450,-. Dit dient bedrag dient vooraf in 1x betaald te worden.

Als je liever losse sessies wil, kan dat ook. Deze kosten € 85,- per uur (vrij van BTW). De losse sessies worden maandelijks achteraf gefactureerd.

De gesprekken kunnen persoonlijk, bij mij thuis. Maar het kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.
Je kunt zelf kiezen wat jij het prettigst vindt!

Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, zul je soms eerst oude dingen moeten loslaten. Wie een muur afbreekt, bouwt nieuwe inzichten op.

Contact

LaRijn Coaching & Advies
Wendy Lampe-van Rijn, CPCC
 
Reigersbekstraat 2
5143 CG Waalwijk
06-28704812
wendy@larijn.nl